Per Emportar Festes Nadal
(24 desembre – 6 gener)
Plats principals:
Crema de Marisc …………………… 11,50
Canelons de Marisc ……………… 14,00
Canelons de l’Abuela …………….10,50
Encenalls de foie ………………….. 16,50
Amanida de ventresca ………… 18,00
Pernil de gla ……………………………. 25,00
Llagostins freds amb salsa rosa i tàrtara (5 unitats) ……………… 16,50
Gambes al “Ajillo” ………………….. 14,50
Calamars a la Romana ………… 16,00
Llenguado de platja a la crema d’ametlla ……………… 28,00
“Rodaballo” al Orio ……………… 30,00
Cassoleta Mediterrània (“Rap, calamars, gambes, escamarlà, llagostí, musclos, sípia”) ………………………………………..29,00
“Ternasco” mitja espatlla de xai ……………… 19,50
Cuixa d’Ànec al Oporto ……………… ………………17,00
Filet de vedella al pebre verd ………………… 27,00
Melós de vedella a la tòfona ………………….. 19,00
Opció nens:
Macarrons gratinats ………………………………………………………………. 9,50
Mandonguilles amb salsa fricandó (4 unitats) ……………… 11,00
Daus de rap a la romana ……………………………………………………… 17,50
Postres:
Mousse de Ferrero Rocher ………………… 4,50
Mousse de Mango …………………………………. 4,50
Begudes recomanades:
Cava Premium de la casa …………………………………………. 13,50
Chardonnay de Raimat ……………………………………………… 10,00
Pinord de Mirella (“vi amb tocs dolços”) ……………… 11,00
Petit Siós D.O Costers del Segre (“Suau”) ……………. 11,00
Petit Saó D.O Costers del Segre (“Potent”) ………….. 11,00