– Fideuà. – Arròs negre amb all i oli. – Arròs vegetal de verduretes. – Arròs de bacallà amb carxofes. – Arròs de ponent amb caragols i peus de porc. – Arròs “muntanyenc” amb carn de porc, pollastre i conill.
– Llobarro a l’orio.
– Canelons casolans.
– Daus de vedella als tres pebres.
Opció 2 (36 €)
– Arròs del senyoret, amb calamar, gambes i musclos. – El Nostre risotto de gambes i foie. – Arròs de nècores. – Tataki de tonyina. – Bacallà a la llauna. – Espatlletes de conill a la mel de romaní.
– Cuixa d’ànec confitada a la salsa d’Oporto. – Caragols a la llauna amb all i oli.
Opció 3 (39 €)
– Paella marinera amb escamarlans, gambes, cloïsses i musclos.
– Canelons de marisc. – Ternasco. – Entrecot de vedella. – Melós de vedella a la tòfona. – Peus de porc a baixa temperatura.
Opció 4 (50 €)
– Arròs amb llamàntol. – Suquet de rap sencer. – Gamba vermella mitjana (200 grs aprox.).
Opció 5 (55 €)
– Turbot sencer a l’orio. – Mitjana d’entrecot Luxor (300 grs aprox.). – Filet de vedella.
Opció 6 (60 €)
– Caldereta de llagosta. – Espatlla sencera de xai de llet al forn. – Filet d’Angus. – T-Bone de proximitat (500 grs aprox.)*. – T-Bone de proximitat (1 Kg aprox.)* Preu menú 75 euros. *Consultar disponibilitat d’existències.