Menú degustació

Entrants a mig taula

– Crema de temporada

– Amanida del dia

– Els nostres encenalls de foie

– Embotit del dia

Opció 1 (33,5€)

– Fideuà.
– Arròs negre amb all i oli.
– Arròs vegetal de verduretes.
– Arròs de bacallà amb carxofes.
– Arròs de ponent amb caragols i peus de porc.
– Arròs “muntanyenc” amb carn de porc, pollastre i conill.


– Llobarro a l’orio.


– Canelons casolans.

– Daus de vedella als tres pebres.


Opció 2 (36 €)

– Arròs  del senyoret, amb calamar, gambes i musclos.
– El Nostre risotto de gambes i foie.
– Arròs de nècores.
– Tataki de tonyina.
– Bacallà a la llauna.
– Espatlletes de conill a la mel de romaní.

– Cuixa d’ànec confitada a la salsa d’Oporto.
– Caragols a la llauna amb all i oli.

Opció 3 (39 €)

– Paella marinera amb escamarlans, gambes, cloïsses i musclos.

– Canelons de marisc.
– Ternasco.
– Entrecot de vedella.
– Melós de vedella a la tòfona.
– Peus de porc a baixa temperatura.

Opció 4 (50 €)

– Arròs amb llamàntol.
– Suquet de rap sencer.
– Gamba vermella mitjana (200 grs aprox.).

Opció 5 (55 €)

– Turbot sencer a l’orio.
– Mitjana d’entrecot Luxor (300 grs aprox.).
– Filet de vedella.

Opció 6 (60 €)

– Caldereta de llagosta.
– Espatlla sencera de xai de llet al forn.
– Filet d’Angus.
– T-Bone de proximitat (500 grs aprox.)*.
– T-Bone de proximitat (1 Kg aprox.)* Preu menú 75 euros.
*Consultar disponibilitat d’existències.